Nyheter
Om AK
Butik
FöreläsningarFöreläsningarForelasningarrenzo
Enver Ramirez
Stellan Elebro
Om Renzo RenzoHannaAbrahamHenkePetraKarwanLottaSofiaSamiJohannesGeorg
ak-forfattare
Blogg (extern länk)
Kontakt

 

besokmacforum

Konstnarsnamnden
hamnarbetarforbundet

AK Reality

AK Inspiration
cafe paus

fitnessfestivalen

stefanjarl

birrofilm


utmarkelserkulturstipendietDeREELReelHeARTidfaMiami nominationAK BG

..

Föreläsningar med Georg "Fever" Hällstorp

Georg "Fever" Hällstorp är personlig tränare, fitnesskonsult och kostrådgivare och har mycket framgångsrikt arbetat som det i tolv år.
Georg har många gånger tränat upp tidigare otränade till att bli mästare inom löpning, boxning, body building och body fitness.
Exempelvis har han fostrat flera sm-medaljörer inom dessa sporter.

Georg har själv varit mycket framgångsrik inom flera sporter.
Bland annat sydsvensk mästare i boxning, sm-medaljör I marathon, halländsk mästare I judo och bland de bästa i Sverige i sin klass i body building.

Georgs motto är att alla människor, oavsett bakgrund och tidigare träningserfarenhet, kan bli mästare om man ändrar den mentala inställningen. Det spelar ingen roll om man är överviktig, underviktig, fattig, rik, handikappad, ung eller gammal. Alla kan utifrån sina förutsättningar nå enorma resultat.

Georg har även tagit hand om många så kallade problemungdomar som kanske hållit på med droger eller kriminalitet och fått dom att bli diciplinerade och hängivna idrottsmän och kvinnor istället.

En föreläsning med Georg "Fever" Hällstorp är mycket stimulerande och han berättar om hur man kan komma igång, hur man kan utvecklas, vad som är bäst att äta inom olika idrotter. (Kosten för styrkesporter skiljer sig från löpning till exempel ) och hur man kan byta livvsväg.

Föreläsning med Georg "Fever" Hällstorp rekomenderas till alla som har intresse av att få en extrakick när det gäller synen på träning, kropp och kost. Och hur man kan förändra sig själv som människa.
Skolor, föreningar, företag, fritidsgårdar, pensionärsföreningar, fängelser, fakföreningar ock så vidare är några som föreläsningen fungerar utmärkt för.


För att boka föreläsning med Georg kontakta:Cecilia Kri

cecilia@anerodkultur.se

0708- 18 56 76